joi, 21 noiembrie 2013

Asa arata un teren de fotbal administrat de Stat! Este o Rusine

Putini stiu ca in Parcul Sportiv Tractorul, sau cel putin la periferia lui, exista un teren de fotbal de inchiriat  administrat de Directia de Sport si Tineret a Municipiului Brasov.

Insa la halul in care arata terenul, nici macar rugby nu se poate juca. Balarii, vegetatie luxurianta si un panou care promoveaza inchirierea acestui teren pentru practicarea unui sport pe nume fotbal. Toate se intampla, bineinteles, sub comanda autoritatilor locale. Crezi ca daca era o afacere privata si-ar fi permis cineva luxul de a lasa in paragina un astfel de teren care teoretic figureaza ca inchiriabil pentru fotbal?




La un teren de fotbal privat ai conditii! Aici, la terenul unei Directii... ai balarii. "Terenul de fotbal" despre care va povestesc se afla in partea dreapta la iesirea din tunelul care vine dinspre gara, vis-a-vis de Pasapoarte. Parcul Tractorul, in sine, arata foarte bine. Exista si o baza sportiva cu teren pentru role, mini-fotbal si mini-baschet, culmea ... administrata de aceeasi Directie de Sport si Tineret a Municipiului Brasov. Tot aici este si un teren pentru role si skateboard sau tenis.

Insa terenul de fotbal este o rusine. Terenul pentru mini-fotbal din baza sportiva din parc este impecabil, are si nocturna, aici antrenandu-se mini-fotbalisti zilnic.

Cam asa arata terenul te fotbal pe care Directia de Sport si Tineret a Municipiului Brasov incearca sa-l inchirieze....




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...