marți, 20 noiembrie 2012

Zilele Zgarceniei la Flanco

In saptamana cu Black Friday cand toate magazinele anunta reduceri de pana la 90%, cand Orange a lansat Black Week si Altex a avut zilele trecute 20% la toata gama de produse, vine maretul Flanco cu urmatorul sms: "Happy Days la Flanco! Vino azi si maine si bucura-te de Happy Days! Primesti 5% reducere, in plus fata de ofertele din magazin! Te asteptam la Flanco".
Pai asta-i treaba? Tepuitorilor de la Flanco, aliniati-va cu Universul si scutiti-ne de praful asta aruncat in ochi! Pai dupa ce mariti preturile cu 10-20% cu o saptamana inainte anuntati sus si tare ca mai dati de la voi inca 5% reducere?

Abia astept Black Friday, vineri - 23 noiembrie 2012, ca sa nu mai vad reduceri de 5%. Oricum, si treaba asta cu Black Friday este o mega campanie de marketing. Ca publicitatea de care au parte toate magazinele astea participante la Black Friday face mai mult decat reducerile pe care le fac ei... in limita stocului.

Pentru cei care vor sa dea fuga la Flanco pentru Happy Days... magazinele din Brasov sunt situate in strip mall (Calea Bucuresti 105, langa Carrefour)  si in Unirea Shopping Center (langa gara Brasov).

2 comentarii:

  1. Cica astia de la eMag vor sa faca "spectacol" anul asta de BlackFriday. Daca anul trecut au intrecut toate asteptarile anul asta nu le ramane de facut decat sa faca show pe tema asta. Ceilalti promit si ei marea cu sarea dupa cate am mai citit. Anul trecut pc garage s-au facut de rusine cu black friday-ul lor :) (de la care aveam mari asteptari).
    Am vazut ca Carefour au intrat in forta cu 50% la televizoare, laptopuri si tablete depeacuma.
    Eu am vreo 1000 lei pusi deoparte, urmaresc un monior PC de 27", sper sa prind ceva...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...