joi, 29 noiembrie 2012

Posta Romana e gunoi

Era astazi o tantica la vreo 40-50 de ani, imbracata decent care isi indesa gunoiul (servetele si pliante de la targul de haine) intr-o cutie postala apartinand Postei Romane.

Cutia cu pricina, arata intr-adevar destul de jalnic. Este amplasata in fata ITC si avand in vedere ca azi era targ acolo, este posibil ca doamna sa nu fie de prin Brasov.


M-am uitat la ea mirat si i-am zis ca ala nu e cos de gunoi. Doamne, parca vorbeam alta limba!.. Asa se uita madam la mine. E chiar asa de greu sa te comporti civilizat la o anumita varsta inaintata?

Trecand peste patania cu madam care "confundase" cutia Postei Romane cu un cos de gunoi, asemenea Romtelecom... si Posta Romana a lasat in paragina marea majoritate a cutiilor postale amplasate prin Brasov pentru colectarea scrisorilor. Si cum Posta este vesnic in pierdere, s-ar putea ca multi ani  inainte sa avem aceste "pubele" peste tot in calea noastra.

Un comentariu:

  1. Pai le-ar putea prelua consiliul local.. le face cate o decupare si le transforma cu adevarat in cosuri menajere. ironia ar fi ca atunci cand s-ar face treaba asta, daca s-ar face, sa pona lumea scrisorile acolo :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...