vineri, 6 iulie 2012

Carrefour Market langa Liceul de Informatica


In curand se va deschide un nou magazin Carrefour in Brasov. Pe langa hypermarketul Carrefour de pe Calea Bucuresti mai exista si Carrefour Market in incinta mallului Magnolia din Racadau.

Insa Carrefour se extind in Brasov cu un nou market situat in cartierul Astra, langa Liceul de Informatica (Colegiul National de Informatica Grigore Moisil) - strada Calea Bucuresti.




Autorizatia este valabila 12 luni (cu siguranta va fi gata imediat) pentru Amenajare Carrefour Market Astra: amenajare fatade si amplasare litere volumetrice cu sigla si mesh, de asemenea amenajare interioara magazin-market.

Este vorba de cladirea dintre Liceul de Informatica si statia de autobuze Rat (colt cu strada Lunii). In ultimii ani cladirea a gazduit o fabrica de textile, birouri, o cofetarie, o farmacie Catena, magazine de mobila, sali de jocuri de noroc, magazine de haine second hand.

Locatia marketului Carrefour este excelenta datorita numarului mare de blocuri din zona. In apropiere mai exista un magazin Spar (la Judetean) si unul Mega Image la Piese Auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...