miercuri, 6 iunie 2012

Nunta sau Botez in 2012 la Restaurant Anturaj

Aici poti gasi pretul unui meniu de nunta sau botez la Restaurantul Anturaj din Brasov.

Restaurantul dispune de 3 sali de evenimente: sala A (extrem de neinspirata denumirea - 90 de persoane), sala B (la fel de neinspirata - maxim 60 de persoane) si salonul Medieval (in sfarsit o denumire pe care o poti trece pe o invitatie - 220 de persoane).
Sala A este o sala care se potriveste perfect cu nuntile mici si medii, in functie de numarul de invitati, dar si pentru botezuri, petreceri de firma, aniversari sau revelion. Capacitate salii este de maxim 90 de persoane.

Sala B este ideala pentru petrecerile mici cum ar fi : zile onomastice, diferite aniversari, petreceri de firma, banchet de sfarsit de an scolar, botezuri, revelioane sau cununii. Sala poate atinge un numar de maxim  60 de persoane

Salonul Medieval detine o capacitate de 220 de persoane. Ideal pentru nunti medii si mari . Mesele sunt rotunde cu circumferinta mare. Spatiile dintre mese sunt generoase, lucru care ajuta ca toti invitatii sa se simta confortabili si sa poata avea acces la mese sau ringul de dans.

De asemenea, pentru un botez, nici sa nu va ganditi ca aveti vreo camera la dispozitie pentru bebelus. Acesta este un restaurant, nu hotel sau pensiune cum sunt alte locatii pe care vi le-am prezentat pana acum. Asa ca trebuie sa cantariti bine ofertele

Salon Medieval - Restaurantul Anturaj din Brasov


Pretul unui meniu de nunta in 2012 la restaurantul Anturaj este de 150 de lei si il gasiti mai jos. In schimb, pentru un botez meniul este de aproximativ 85-90 de lei si este ca la nunta doar cu mai putina bautura si fara sarmale. Daca negociati meniul puteti sa mai renuntati la cafea, covrigei sau ceva de genul asta si mai scade vreo 5 lei de persoana.

Meniuri de nunta 2012 Restaurant Anturaj - PRET 150 LEI

GUSTARE CALDA
RULADA DIN PIEPT DE PUI CU LEGUME SI CIUPERCI - 70 grame
GUJON DE PESTE    60 grame
MUSCHI FILE AFUMAT - 50 grame
FRIGARUI DE PUI ASORTATE-  60 grame
CHIFTELUTE - 60 grame
CASCAVAL PANE - 70 grame
CARNATI PICANTI - 50 grame
ROSIE - 100 grame
CASTRAVETE - 50 grame


FILE DE TILAPIA PARIZIAN  - 120 grame
SOS MEUNIERE - 50 grame
CARTOFI NATURI SI LEGUME ASORTATE -  75 grame / 75 grame


SARMALE DE PORC ( 3 BUC) - 360 grame
COSTITA AFUMATA - 30 grame
ARDEI IUTE - 1 bucata
MAMALIGA - 200 grame
SMANTANA - 50 grame


COTLET DE PORC SI PIEPT DE PUI LA GRATAR  - 140 grame
CARTOFI TARANESTI - 200 grame
SALATA DE VARZA CU ROSII - 200 grame


BAUTURI
WHISKY SI CINZANO - 100 ml
BERE BECKS - 2 doze
VIN CRAITA TRANSILVANIEI - 1 sticla
APA MINERALA SI PLATA  - 1 litru
PEPSI SI GIUSTO DE PORTOCALE - 1 litru
CAFELE - 2 buc
COVRIGEI, ALUNE , PAINE

                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...