joi, 26 aprilie 2012

Teapa Flanco cu reduceri 35%

Flanco tocmai a lansat o campanie promotionala denumita "Te innoiesti si economisesti!" Schimba produsele vechi cu cele mai noi tehnologii si economisesti bani, timp si energie.

Deci oferta este valabila daca duci un produs vechi din aceeasi categorie sau una asemanatoare si primesti reducere de pana la 35%. Adica buy-back! Sau nu mai au voie sa-i spuna asa?


Astfel au reduceri DE PANA LA 20% la automate de cafea, esspresoare, aparate de aer conditionat, aspiratoare, cuptoare cu microunde, cuptoare electrice incorporabile, aparate frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase.

Reducerile continua cu 15% pentru camerele foto sau laptopuri. Oferta care ar trebui sa fure ochii romanilor si sa atraga cei mai multi clienti este REDUCEREA DE PANA LA 35% pentru televizoare. Insa nu este vorba de cel de pe afis (unul de ultima generatie care costa mult peste 10.000 de lei), ci de un amarat de televizor no name cu diagonala de 48 cm care in mod normal costa 750 de lei. La fel de halucinant este modul aberant in care au calculat reducerea pentru acest televizor.

 La inchisoare cu hotii si mincinosi care manipuleaza masele! Cum poti sa faci o campanie cu reduceri de pana la 35% prezentand doar produse de ultima generatie si de fapt exista un singur jeg de televizor cu reducere de 35%, inca unul asemanator cu 25%, iar restul produselor sa fie toate sub 20%?

Sunteti un pic cam jegosi voi baietei de la Flanco Marketing care faceti campaniile astea. Mai tineti minte si vrajeala de la deschiderea Flanco din Strip Mall Brasov?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...