joi, 22 martie 2012

Stii unde poti sa ramai blocat in trafic?

Unul dintre ultimele "fronturi" de lupta cu ambuteiajele din Brasov este la intrarea in cartierul Tractorul, dinspre gara.

Pe o portiune de numai cateva sute de metri de la giratoriul de la Faget si pana la intersectia 13 Decembrie cu Independentei de la Lidl este haos!

Mai sesizasem cu ceva timp in urma ca se circula ca pe vremuri in aceasta zona.

Si totul numai din cauza a doua greseli de sistematizare ignorate deocamdata de autoritati.



Prima ar fi pentru ca dinspre Faget spre Lidl, de pe 13 Decembrie se poate sa faci stanga la semaforul cu buton de la trecerea de pietoni (strada dintre calea ferata si Oltet, nu stiu ce nume are). Din 2 benzi una este mereu blocata din cauza celor care asteapta o ocazie sa poata vira stanga.

A doua eroare este la intersectia bulevardului 13 Decembrie cu strada independentei unde din 2 benzi una este obligatoriu la stanga pe Independentei. Spun ca este obligatoriu doar gandind logic. Marcajele de pe banda a doua indica ca poti sa mergi si inainte insa surpriza este ca inainte sunt cei de pe sens opus care vireaza stanga spre Lidl! Deci doar de pe prima banda poti sa mergi inainte spre Rulmentul. Iar de pe aceasta prima banda se sta pe loc ca la prmotiile din ziua inaugurarii unui magazin fiindca sunt foarte multi care vin dinspre Faget si fac dreapta pe strada Turnului unde exista sediul permise auto, inmatriculari, o gramada de firme si spitalul Medlife.

Situatia se va rezolva atunci cand mult asteptatul giratoriu de la 13 Decembrie cu Independentei va fi construit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...