vineri, 13 ianuarie 2012

Oprire interzisa, dar ignorata

O sugestie pentru cei cu ridicarile auto de la RAT Brasov. Avand in vedere ca nu ridica decat 2 masini pe zi (dupa cum bine se laudau zilele trecute), inseamna ca au destul timp la dispozitie sa se ocupe si de problema urmatoare.

In Cartierul Tractorul, pe strada 13 Decembrie - vizavi de magazinul Lidl se formeaza zilnic mici ambuteiaje deoarece intre intersectia semaforizata de la 13 Decembrie cu Independentei (viitor giratoriu) si podul dinspre Faget exista o trecere de pietoni semaforizata (actionata prin buton). Intre aceste 2 semafoare tot timpul se trezeste unul mai destept care sa opreasca pe banda I cu avariile pornite ca sa isi ia un sendvis de la Panini. Altii au treaba pe la farmacie, librarie sau magazinele cu "de toate".



E asa de greu sa parchezi pe o straduta laterala unde nu blochezi traficul si asa destul de aglomerat din zona?

Iata in imaginea alaturata cum masina alba a oprit la Panini (desi se poate vedea pe stalpul din dreapta ca este oprire interzisa), iar restul masinilor care vin val vartej dinspre Rulmentul, Lidl sau Independentei stau ca prostii pe o singura banda pentru ca cealalta e "rezervata". Pentru astfel de situatii ar trebui ridicate masinile de catre cei de la RAT!

Un comentariu:

  1. Nu sunt nesimtiti de vina,organele de control nu sunt pe faza sa aplice urgent amenzi numai cind se platesc bani din buzunar ne invatam sa respectam legea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...