miercuri, 14 decembrie 2011

Ce mai face capra vecinului

Pe principiul "te oftici ca ala are si tu nu" (dupa cum ar zice unii care comentau despre garajele din Steagu)... va prezint la rubrica Diverse, fara nicio urma de interes personal sau invidie, aceasta cladire "monument contemporan" din cartierul Noua.

Este o casa ca la carte, unde omu' si-a facut o vila cu tot ce-i trebuie, un garaj (cat o casa) pentru 4-5 masini, cu panouri solare.




Bag de seama ca a cumparat si casa de langa care seamana cu un castel mai mic (are un cocos metalic extrem de frumos si vechi in varful cupolei) fiindca anul trecut o firma de constructii monta un gard din placi mari de beton de parca asfaltau o autostrada. Vechii proprietari care faceau gratare in curte "ca romanu'" nu si-ar fi permis asa ceva.


Cel mai mult imi place gardul cu aspect de unitate militara extrem de bine pazita. Foarte inalt si gros, din piatra, de parca nici macar un tanc nu ar putea sa il darame. Numai din piatra pe care a bagat-o in gardul care inconjoara proprietatea se mai puteau construi vreo 2 vile ca cea din imagine.

Casa se afla la intrarea de pe strada Lacurilor spre fosta Poienita (unde acum s-a construit un cartier de vile), baza de rugby si terenurile de tenis si fotbal.

Un comentariu:

  1. Am ajuns aici intamplator, dar daca nu ati aflat intre timp casa (casele) e a lui Michael Schmidt, cel care are BMW Romania si alte afaceri mari. Intr-o vreme in garaj isi tinea prietenul lui, Tiriac niste masini, acum se dau petreceri :).

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...