marți, 15 noiembrie 2011

Regalul "Craciun Vienez" la Brasov

Brasovenii sunt invitati in Ajunul Craciunului, sambata - 24 decembrie 2011, la un spectacol unic de muzica de calitate la Sala Reduta din Brasov,  incepand cu ora 19:00.

Biletele se vand la Banca OTP (XEROX) vis-a-vis de magazinul STAR sau direct la Sala Reduta. Pentru informatii si rezervari puteti suna la numarul 0752.791.902
Un mesaj de la organizatorii din Brasov:

Sarbatorind 10 ani de traditie pentru romani, spectacolul "Craciun Vienez", cu care Gec Artistic ne cadoriseste in fiecare decembrie, va delecta publicul brasovean si anul acesta cu o experienta unica in Romania: "REGALUL CRACIUN VIENEZ".

Cu siguranta sfarsitul anului 2011 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciaza cu adevarat un asemenea eveniment, caci de aceasta data Viena ne inspira una dintre cele mai mari traditii internationale prin intermediul orchestrei 'EASTERN ROYAL ORCHESTRA" din Sankt Petersburg, condusa de dirijorul DANIIL ZAHAROV si concert maestro: VADIM BUNOVSCKI din Moscova.

Din cadrul orchestrei mai fac parte: acordeonistul de exceptie EVGHENI NAGRUZZA, faimoasa soprana MARINA RADDIS, impreuna cu alti 27 de instrumentisti, care vin sa ne mangaie trasaturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat "REGALUL CRACIUN VIENEZ".

Acest eveniment va avea loc in data de 24 decembrie 2011, ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov. INFORMATII SI REZERVARI LA NR DE TEL.: 0752.791.902.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...