joi, 10 noiembrie 2011

Nu uita ca inca se ridica masini prin Brasov


In prima parte a anului mi se tiparise pe retina imaginea "samsarilor" de la ridicari auto incat dezvoltasem un dispret fata de atitudinea acestora.

Dupa raidul DNA / politie / sau ce o fi fost din urma cu vreo 2 luni s-au linistit, iar de la inceputul lunii octombrie doar RAT Brasov se ocupa de ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar in oras.



In ultima luna nu am vazut decat vreo 2-3 actiuni de acest gen, in timp ce acum cateva luni vedeam si 5 pe zi. S-au mai cumintit baietasii si nu mai vaneaza sau sunt mult mai putine masini de ridicare? Eu aproape ca uitasem ca inca mai avem serviciu de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar!

2 comentarii:

  1. S-au mai facut si locuri de parcare asa ca e mai greu sa lasi masina aiurea. Oricum e bine ca i-au scuturat un pic. Se faceau prea multe abuzuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au fost multe situatii in care au ridicat masini doar de dragul de a mai face un ban, dar si acum sunt destui care parcheaza unde-i taie capu.

    Un oras mare ca Brasovul trebuie sa beneficieze de un serviciu de ridicari masini parcate ilegal. Totul este sa fie corecti si uneori intelegatori cei de la ridicari, adica sa le ridicedoar pe acelea care cu adevarat incurca circulatia.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...