sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Jandarmii au luat la puricat personajele dubioase de la Profi

Acum cateva luni am scris despre "Cine mai sprijina magazinul Profi (reportaj cu camera ascunsa)". Problema cu zona magazinului Profi din Gemenii este pe de o parte zecile de navetisti (de cele mai multe ori tigani) care fac autostopul sau naveta cu masini de transport neautorizat si lipsa parcarilor libere de la magazin din cauza masinilor expuse la vanzare.

Rromii din zona dau o imagine foarte urata, insa nu cred ca politia ii poate haitui sa ii imprastie. Este o tara libera si oricine (chiar imbracat urat si murdar) poate stationa pe domeniul public.

Ceea ce poate face Politia este sa stopeze fenomenul cu transportul clandestin. Daca acele masini ar disparea din parcare sau nu ar mai opri in statia RAT pentru a lua autostopisti, cu siguranta acestia nu ar mai avea motive sa stea acolo.

Am avut surpiza sa vad politia / jandarmeria legitimand cateva specimene in acea parcarea chiar zilele trecute. Cred ca s-au legat de personajele dubioase si nu de masinile expuse la vanzare.

Pe de alta parte, politia si mai ales administratorii magazinului Profi ar trebui sa puna semne ca parcarea este doar pentru clientii magazinului (daca intr-adevar este parcare privata si nu una publica) cu stationare limitata la 2 ore. In caz contrar masina sa se remorcheze pe banii proprietarului.

Procedeul a fost aplicat de cei de la Lidl (pentru toate cele 4 magazine din Brasov) si parcarile s-au golit brusc de masinile cu anunturi de vanzare.


3 comentarii:

  1. In imaginile postate de tine nu vad decat Jandarmeria. Daca nu a fost si de la Politie nimeni, baietii cu transportul clandestin n-au tremurat, Jandarmeria nu are competente care sa-i sperie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, doar jandarmii erau. Problema cu parcarea aia sunt rromii, trasportatorii ilegali si masinile de vanzare. Tind sa cred ca de rromi s-au legat de data asta (ma gandesc ca nu e hartuiala, doar o verificare de rutina sua vreo sesizare). E un inceput totusi

    RăspundețiȘtergere
  3. In general mmagazinele mari detin terenul unde sunt construite dar parcarile tin de domeniu privat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...