duminică, 20 noiembrie 2011

Incendiu la mansarda unui bloc din Brasov

Masina de pompieri aflata in fata blocului unde a izbucnit
incendiul la mansarda. Masina alba este a reprezentantului
constructorului Kaon Imobiliare.
Duminica, 20 noiembrie 2011, a avut loc un incendiu la mansarda unui bloc din cartierul brasovean Noua. Este vorba de blocul de pe strada Visinului despre care scriam acum cateva luni ca se mansardeaza de cativa ani de zile.

In jurul orei 16:25 o masina de politie a ajuns in zona blocului in care izbucnise incendiul. Dupa cateva clipe de "ceata" au localizat locul incendiului (probabil multimea adunata in fata blocului le-a fost de mare ajutor.)

In acelasi moment a ajuns la coltul blocului si masina de pompieri, care avea accesul obstructionat de masina de politie. Fara sa stea pe ganduri, pompierii au coborat si au alergat spre blocul din a carui mansarda iesea un fum gros.


Un locatar turmentat era preocupat sa ameninte vecinii si pompierii ca daca il inunda in urma stingerii incendiului ... el va face ceva! Nu toti au toate oile acasa :P

Pompierii au localizat sursa incendiului ca fiind panoul electric de la etajul 6, montat special pentru apartamentele aflata la mansarda blocului. Mansarda a fost construita la etajele 5 si 6, nu beneficiaza de lift (desi dezvoltatorul imobiliar facea reclama acestui viitor lift inca de acum 2-3 ani) si pentru blocul cu incendiul inca nu au fost finalizate apartamentele. Mai exista un bloc mansardat langa acesta unde exista deja locatari la apartamentele de la mansarda.

In imagine se vede masina de pompieri, iar in stanga este masina (cea alba) a reprezentantului constructorului Kaon Imobiliare care a ajuns imediat ce a aflat de incendiu. Ceea ce nu se vede... este masina de politie parcata undeva in partea dreapta cu politistul de pe scaunul din dreapta care se joaca pe un iPhone. (oare cum a invatat sa-l foloseasca?)

Un comentariu:

  1. dar ce parere aveti domnilor despre mansardele din Bucuresti?

    http://topinvestromania.wordpress.com

    tare sau ce?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...