marți, 22 noiembrie 2011

Ce s-a gasit pe fundul lacului Noua


Constructia Parcului Noua (care inglobeaza printre altele secarea si ecologizarea lacului din Noua) a scos la iveala lucruri care au zacut pe fundul lacului vreme de ani la rand.

Avand in vedere locatia lacului si ca acesta nu mai fusese secat inca de la ecologizarea din 2002-2003, ne-am fi asteptat ca muncitorii sa gaseasca pe fundul lacului secat vreun seif de la jafurile cu autori necunoscuti din ultimii ani, sau poate chiar pe Elodia!




In afara de cativa pesti morti si ceva maruntis (cred ca turistii au confundat lacul din Noua cu vreo fantana norocoasa de au aruncat cu bani in el), pe fundul lacului au mai fost gasite un butoi de tabla si un cos de gunoi!

Daca butoiul de tabla fusese folosit (pana sa se scufunde) ca punct de reper pentru barcutele de pe lac, cosul de gunoi (metalic, cu fund de beton) era "dat in urmarire" de cei de la salubrizare. Acestia suspectau localnicii din zona ca si l-ar fi insusit in urma cu ceva timp. Probabil a fost impins in apa de catre cineva certat cu curatenia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...