luni, 7 noiembrie 2011

Atentie soferi! Reguli noi pe strada Turnului

Strada Turnului din cartierul Tractorul

Incepand de saptamana aceasta s-au schimbat indicatoarele si regulile de circulatie pe strada Turnului din Brasov. Astfel, venind dinspre sediul pasapoarte, permise si inmatriculari auto din Brasov de pe strada Turnului, nu se mai poate face stanga la intersectia cu strada 13 Decembrie (de langa parcarea Lidl).

Sunt destule indicatoare cu interzis stanga si obligatoriu dreapta pe stalpi inca incepand din dreptul spitalului Medlife.





Astazi erau inca foarte multi soferi care nu au observat noile indicatoare si virau direct stanga pe 13 Decembrie, insa cu siguranta de zilele urmatoare vor aparea politisti pentru a amenda acest gen de neatentie.

In cazul in care observi prea tarziu ca nu ai voie sa faci stanga si ai ajuns deja la intersectie, nu ai alta varianta decat sa faci dreapta pe 13 Decembrie. Nu te poti incadra pentru a intoarce pe strada Independentei, nici varianta sa inaintezi pana la Rulmentul nu pare prea buna, dar poti sa faci din nou dreapta in parcarea Lidl si sa intorci aici.




Aceste reguli (cu iesire de pe strada Turnului obligatoriu la dreapta pe 13 Decembrie) erau in vigoare si la sfarsitul anului 2009 - inceputului anului 2010. Nu stiu cand se renuntase, dar a fost o decizie neinspirata intrucat era un adevarat calvar sa iesi de pe Turnului printre masinile aflate la semafor. De pe Turnului se poate vira dreapta imediat dupa Spitalul Medlife (pe langa parcarile Medlife construite in parc) si se ajunge la semaforul de la intersectia 13 Decembrie cu Independentei. Soferii inventivi care uita sa aleaga aceasta cale, intra din strada Turnului prin parcarea Lidl si ies direct la acest semafor.

In curand situatia va fi mult mai simpla deoarece soferii vor putea iesi din strada Turnului in 13 Decembrie si vor putea intoarce inspre Faget in giratoriul de la intersectia 13 Decembrie cu Independentei (si iesirea din parcarea Lidl), adica la actuala intersectie semaforizata. Primaria planuieste sa se apuce in curand de acest nou giratoriu 13 Decembrie - Independentei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...