vineri, 7 octombrie 2011

Un fel de 'Amazing race' made in Brasov

Mai stiti emisiunea "The Amazing Race" de pe postul AXN cu echipele care se intrec pentru premiul suprem cautand indicii deplasandu-se dintr-un loc in altul?

Ei bine am aflat ca sambata, 8 octombrie 2011, va avea loc o astfel de aventura si la Brasov. Startul se da la ora 19:00 la Memo.


Fa-ti echipa, ia-ti masina si hai sa te distrezi! Echipa trebuie sa incapa intr-o singura masina, deci in principiu 5 persoane. Daca ai un Logan MCV poti sa iti faci echipa de 7. Daca ai un microbuz plin cu prieteni s-ar putea sa nu-ti foloseasca si sa ramai blocat pe vreo straduta in cautarea indiciilor.

Taxa de inscriere pentru o echipa este de 50 ron. Mare parte din banii adunati din aceasta taxa se vor imparti intre primele 3 echipe castigatoare.

Concursul organizat de un ONG din Bucovina consta in mai multe probe si indicii. Ultima echipa care reuseste sa ajunga in locul dezvaluit de indiciu va fi eliminata. Restul echipelor continua aventura.

Te poti astepta sa gasesti indicii cu o frecventa radio unde sa auzi o voce care repeta urmatoarea locatie sau daca in decurs de 15 minute nu gasesti indiciul, acesta iti va fi trimis prin sms. Bineinteles ca vei fi depunctat pentru asta.

4 comentarii:

  1. Amazing Race este sa treci de giratoriul Zizin-Toamnei !! de pe Branduselor pana pe Toamnei 35min vineri la ora 8 pana la 8:30 !! asta da Amazing Race.
    Multumiri camarilei portocalii !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am pus toate detaliile pe care le stiam.. si consider ca sunt destul de multe. Mai ai vreo 15 minute sa ajungi la locul de intalnire :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...