duminică, 16 octombrie 2011

Targul auto Talciok din Brasov


Targul de masini si utilaje Talciok se doreste a fi cel mai mare targ auto din Romania.

Targul se afla in cartierul brasovean Bartolomeu, la iesirea din Brasov spre Sibiu, in apropierea magazinului Hornbach si a cartierului rezidential Avantgarden.



Programul targului este permanent, insa de obicei samsarii de masini isi lasa autovehiculele (in baza unui abonament) in spatiul special amenajat.

Asa ca daca proprietarul nu este in targ, masina poate fi vazuta (din exterior) impreuna cu toate detaliile (foaia de pe parbriz). Proprietarul este la un telefon distanta.

Ca un amanunt "interesant", pe langa masini de tot felul (inmatriculate sau nu, din Germania sau de la noi) pe acolo se mai vand si cauciucuri second hand si diferite pachete cu cafea din Germania (probabil ce se gasea prin portbagaj in momentul achizitionarii din strainatate - nu am inteles care-i faza cu cafeaua).





Langa targul auto Talciok se afla piata en-gros de legume si fructe Bartolomeu. De asemenea aici a fost mutata si piata de haine si incaltaminte second hand de pe strada Traian.

Exista un autobuz al RAT Brasov care are statie in fata targului Talciok. Autobuzul 24 care circula o data pe ora (luni - duminica) pe traseul Stadionul Municipal - Institutul Cartofului.

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...