miercuri, 26 octombrie 2011

Scripcaru in sfarsit la DNA

Primarul Brasovului, PDL-istul George Scripcaru, a ajuns (in sfarsit!) in aceasta dimineata la DNA, in calitate de martor (adica turnator?) in dosarul in care fostul sef al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Brasov Ionel Spataru a fost arestat pentru CORUPTIE.

Acesta se afla in arest preventiv inca din data de 13 septembrie 2011 pentru luare de mita. Spaga era de vreo 60.000 de euro, bani pe care eu nu o sa-i strang nici macar in 10 ani de munca. Nesimtitul! (sursa jurnalul.ro)

Pe cand va ajunge domnu' Scripcaru la DNA in calitate de invinuit? Nu zic ca ar fi comis vreo ilegalitate, dar greseli se mai comit, nu? Macar sa-l sperie un pic daca acuzatii reale nu i se aduc.

6 comentarii:

  1. din câte vad tu ai ceva cu Scripcaru :)

    in calitate de martor (adica turnator?) nu e același lucru și din câte am citit Ionel Spătaru l-ar fi turnat pe Scripcaru ca ar fi fost părtaș la șpagă primita de el iar primarul nostru a primit dreptul la replica după cum era normal.

    Scripcaru a ajuns mult prea puternic în țara asta ca se ajungă la el asa ușor.

    Sorin.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am nimic cu Georgica, dar uite ce articol a mai aparut in presa la 2 saptamani dupa acesta: "Primarul Braşovului, cercetat de DNA. Scripcaru este acuzat de complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu".

    Si e altul mai puternic decat Scripcaru si care e cam suparat pe portocalii: Base! E o demonstratie de forta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. cum poti sa tii stirile astea din 2011?sa nu se lai uita nimeni pe la voi?

    RăspundețiȘtergere
  4. traiti in cel mai frumos oras din romania si datorita lui georgica asa ca mucles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e, cel mai frumos oras din Romania. Cine mai crede asta? Ai citit articolele mele despre renovarea blocurilor comuniste? Nimeni din administratia locala nu a miscat un deget in legatura cu mizeriile astea. Nu mai exista cel mai frumos oras. Vorbim doar de t-y strazi turistice si atat

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...