marți, 18 octombrie 2011

Radare fixe prin Brasov

Radare fixe (nefolosite!) prin Brasov (pe Calea Bucuresti si pe Saturn)
Cu cativa ani in urma, primaria Brasov montase in mai multe zone din oras niste radare fixe pentru a mai strange niste bani la buget de la vitezomani. Din pacate sau din fericire Politia Brasov nu a fost de acord cu aceasta actiune, iar aparatele montate nu au fost niciodata folosite pentru "calmarea" traficului.

Chiar si dupa atata timp in care nu au fost folosite, acestea nu su fost deteriorate (de vreme sau vandali). Ati vrea sa fie pornite?


Unul dintre aceste radare fixe este montat pe strada Calea Bucuresti, intre Metro si parcul de la giratoriul din Darste (foto stanga). Inca un radar fix este montat pe bulevardul Saturn, intre Lidl si Orizont (foto dreapta). Parca mai vazusem unul pe strada Lunga sau De Mijloc.

Crede cineva ca aceste radare fixe ar putea fi utile? Adica este suficient sa stii ca sunt non-stop acolo si pe acea portiune de 50-100 de metri toata lumea circula civilizat.

2 comentarii:

  1. cred ca sunt total inutile. rolul unui radar, ca si al unui agent de politie la circulatie, este sa previna nu sa fie ascuns intr-un copac si sa dea aenzi usturatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact. Radarul de pe Saturn este montat intre 2 semafoare: semaforul cu buton de la trecerea de pietoni de la Micsunica si intersectia semaforizata de la Uranus cu Saturn. Din start a fost o decizie proasta montarea acestui radar. Dar si mai prosta a fost decizia de a monta radarele de catre Primarie fara acordul Politiei. Drept urmare nu su functionat niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...