duminică, 23 octombrie 2011

Cum e expozitia Bebe+ de la Brasov Business Park?


In perioada 21-23 octombrie 2011 are loc la Brasov Business Park expozitia cu vanzare Bebe+. Din pacate nu am gasit mai mult de 10-15 standuri si vreo 2 locuri de joaca pentru copii.

La standuri puteti gasi carti pentru copii la promotie (carti cu povesti bilingve romana-germana sau romana-engleza, basme sau carti de colorat), patuturi, carucioare, body, compleuri, sosetele, caciulite, informatii despre nasterea la clinicile private (Eva sau Regina Maria), crese/gradinite, dansuri pentru copii, jucarii, aparatura electronica si electrocasnice.

Sincer, am fost dezamagit de faptul ca sambata la ora 11 trebuia sa tina o conferinta celebrul neonatolog brasovean dr Oprea, insa nici dupa 50 de minute conferinta nu parea ca va incepe.




Una peste alta, cu micile erori de organizare, un astfel de targ este obligatoriu de vizitat pentru orice parinte deoarece mai rar gasesti in acelasi loc reprezentanti ai clinicilor private, ai creselor si gradinitelor, scolilor de dansuri, producatori de hainute, paturi, scaune, carucioare. Poate ar fi fost mai inspirat sa existe si un stand cu imbracaminte pentru gravide. Dar organizatorii anuntasera ca targul se adreseaza parintilor care au copii pana in 10 ani, nu si gravidelor.

De ce nu exista in Brasov un centru comercial unde sa existe absolut tot felul de magazine numai si numai pentru copii, gravide, reprezentanti ai maternitatilor? Eu cred ca ar avea un mare succes!

Pe perioada expozitiei are loc o tombola pe baza biletelor de intrare unde se pot castiga: o nastere gratuita la Clinica Eva din Brasov, o nastere gratuita la clinica Regina Maria din Brasov, carucioare sau cumparaturi in valoare de 3000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...