duminică, 9 octombrie 2011

Accident pe Valea Bogatii intre 2 microbuze cu romani si spanioli

Duminica, 9 octombrie 2011, in jurul orei 16 a avut loc un grav accident de circulatie pe soseaua Brasov-Rupea-Sighisoara, in zona denumita Valea Bogatii.

In accident au fost implicate 2 microbuze: unul de transport persoane pe ruta Bistrita-Brasov si unul plin cu turisti spanioli care inchiriasera microbuzul din Brasov pentru a vizita Sighisoara.

 Din fericire nu s-au ciocnit frontal, astfel ca nu au existat persoane decedate, ci numai raniti. Acestia au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgente din Brasov unde au primit ingrijiri.


Pacientii romani si spanioli ajunsi la spital au fost tratati pentru contuzie toracica, cap spart, dureri lombare sau pentru dinti rupti in urma accidentului.

In urma investigatiilor se pare ca microbuzul plin cu turisti spanioli care venea dinspre Brasov a acrosat microbuzul de pe ruta Bistrita-Brasov, insa cauzele nu au fost facute inca publice. Este clar ca soferul spaniol nu consumase bauturi alcoolice deoarece asta a rezultat din analizele efectuate la Spitalul Judetean de Urgente din Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...