sâmbătă, 10 septembrie 2011

Program Policlinica Tractorul

Policlinica Tractorul din Brasov

Policlinica Tractorul din Brasov este situata in aceeasi cladire cu stationarul Tractorul al Spitalului Clinic de Urgenta Brasov. Policlinica are acces din strada Oltet, din bulevardul 13 Decembrie (pe o alee 'parasita' ce porneste din statia RAT) sau din strada Independentei (trecand prin curtea bisericii).

Diferite anunturi legate de Policlinica Tractorul:
  • Pentru sectiile Interne si Urologie, precum si pentru Cabinetele de ambulator interne si urologie intrarea se face pe strada Independentei nr 1.
  • Cabinetele de dermatologie din policlinica (dr. Mocanu si dr. Gadiuta) si sectia de reumatologie s-au mutat la Spitalul Astra pe strada Calea Bucuresti nr 2 (langa Spitalul Judetean).
  • Comisia cu handicap s-a mutat pe strada Apullum nr 3 (pe langa Biserica Sf Gheorghe de pe bulevardul 15 Noiembrie).
Citeste in continuare despre medici, cabinete si program:




  • Programarile pentru internarea in sectia de medicina muncii (boli profesionale) se face la cabinetele din sectie la etajul II, zilnic intre orele 8:00 - 9:30.
  • Comisia pentru expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca se aflala etajul I, la camera 23. Dr Bordi Edita are program de la 8:30 la 13:30 doar in zilele de luni, marti, miercuri si vineri, deoarece joi se afla pe teren.
  • Cabinetul de ginecologie de la camera 74 are program luni-vineri in intervalul 7:00-20:00 cu Dr. Gambara Ionel (medic primar obstetrica sinecologie) si Dr. Pintea Alexandru (medic specialist obstetrica ginecologie).

    
    Hol cu cabinete din Policlinica Tractorul
    
  • Cabinet protezare auditiva Romsound camera 113, etaj II are program luni si miercuri 14:00-17:00, iar vinerea 8:00-10:00. Audiolog Carmen Mandai, tel 0751178016.
  •  
  • Cabinet Oto-Rino-Laringologie (ORL) la camera 75 de la etajul II cu dr. Marceanu G. Luigi care este medic primar ORL si doctor in stiinte medicale. Programul este luni - vineri de la 12:00 la 14:00. Toate consultatiile se vor programa anticipat, luni - vineri, intre orele 9-12 la numarul de telefon 0770597937.

10 comentarii:

  1. UN MEDIC CARE SPECULEAZA UN SIMPTOM(AMETEALA) PE CARE IL POATE TRATA ORICE MEDIC.HAI SA FIM SERIOSI CATA CARTE SI CURSURI TREBUIE SA FACI CA SA FACI CE FACE DR MARCEANU.SUNT INTR-ADEVAR CABINETE FOARTE BINE DOTATE CARE FAC EXPLORARI SERIOASE IN TARA ROMANEASCA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE SA FACA SI SARACU DOMNUL DOCTOR MARCEANU...CA DOAR DIN ASTA TRAIESTE....NU MAI STIE SA OPEREZE...ASA CA DA BETASERC FACE NISTE MANEVRE SI GATA...

      Ștergere
    2. Doctorul Mărceanu este unul din puținii medici din România care știe că există boli care pot fi controlate dacă nu vindecate fără să intoxice bolnavul cu liste interminabile de medicamente.Îmi pare rău pentru voi cei care întrețineți farmaciile, o simplă manevră v-ar putea lăsa mulți bani în buzunar și n-ați mai fi PROȘTII caselor farmaceutice. SUCCES.

      Ștergere
    3. pe mine nu m-a nimerit,sorry, domnul dr. doctor Leont Danaila m-a rezolvat, apoi tensiunea oculara poate da ameteli si nu neeaparat nistagmus-ul, ...o tensiune oscilanta...explicatiile sunt multe....

      Ștergere
  2. din bulevardul 13 Decembrie (pe o alee 'parasita' ce porneste din statia RAT) sau din strada Independentei (trecand prin curtea tractari bucuresti nonstop

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos multe persoane se plang ca ameteala revine, chiar daca au trecut pe la d-l doctor, ,,alta explicatie?"

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua, eu as dori sa merg la d-nul Doctor Luigi, pentru vertij ce părere aveți sa merg sau îmi recomandați un alt medic?

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa stiu cat costa o consultatie la dl doctor

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună. Puteți să îmi dați, mai multe detalii despre programul, la urologie sau nr de tel. Am sunat la spital tractoru și i-mi răspuns robotul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Care este pretul unei consultații la dl.Marceanu

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...