sâmbătă, 24 septembrie 2011

Pizza HOT - program si reclamatii


Pizza Hot pe strada Dobrogea din Brasov.

Pizzeria Hot din Brasov este situata pe strada Dobrogea numarul 4 si are program luni - sambata de la 10:00 la 23:00, iar duminica de la 12:00 la 23:00. Pentru livrare pizza la domiciliu se poate apela 0268 421 182.

Mitul sosurilor de la Hot a fost spulberat zilele trecute cand am constatat ca sosul de usturoi si cel de ketchup au fost incluse pe lista de preturi.
1 leu chiar nu se simte, insa au inceput sa bage pe bonul de casa si sosuri necomandate. Surprinzator de neplacut, dar probabil au si ei probleme cu criza daca se "baga" la astfel de maruntisuri.

Cica la o masa de pana la 5 persoane se ofera gratuit un ketchup si un sos de usturoi. Daca mai comanzi 2 sosuri de usturoi, vei plati de fapt inca 3.

Interior pizzeria Hot


6 comentarii:

  1. Aici subscriu, am fost de fata! Mama lor de hoti!
    De acum mananc pizza la Ando's, nu e moca sosul, dar macar e trecut pe meniu!

    RăspundețiȘtergere
  2. totdeauna am martori gata sa depuna marturie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hai sa iti zic eu o chestie si mai tare: super mujdeiul de la hot este de fapt sos marca aro, deci se gasesti probabil in metro, si este la recipient de 2 litri, asemanator sticlei de apa plata de la dorna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu care credeam ca e un secret de-al lor, vreo reteta proprie :)) Ce-i drept... este bun! O sa dau o fuga pana in Metro :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sosul de usturoi este DELOC bun pe lângă sosul ce-l aveau acum 3-4 ani în meniu. Din acela mâncai de nu te mai atingeai de pizza, acum este doar o zeamă vai şi amar de ea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...