duminică, 11 septembrie 2011

Cum a fost la Oktoberfest

Imagine din cortul instalat pe arena sportiva de sub Tampa
Oktoberfest 2011 - Brasov

Astazi s-a terminat Oktoberfest 2011 de la Brasov. Au fost 4 zile de distractie la poalele Tampei. Micii si carnaciorii au sfarait, mustul, vinul si berea au curs valuri.

Mii de brasoveni si turisti si-au petrecut sfarsitul de saptamana la berarul Oktoberfest.

Avand in vedere preturile (3 lei un mic, 3 lei o bere la 400 ml, 3 lei un pahar de vin sau must, etc ... vezi lista de preturi mai jos - orientativ pentru anul viitor), probabil profitul organizatorilor a fost unul pe masura.



 
Aglomeratie in afara cortului Oktoberfest
 


A fost aglomeratie mare in cort, dar si in afara lui. Zeci de comercianti cu porumb fiert sau copt, ciocolata, alune, vin, must, chiar si cu caciuli din blana au umplut pista din jurul cortului.




Lista de preturi pentru bautura, mancarea si tigarile ce s-au vandut
in cortul instalat pentru Oktoberfest

Strugurii au fost dati la teasc sub
ochii cumparatorilor.
Asta-i sirop sau suc, nu must!


 "Chelneritele" s-au plimbat non stop printre mese cu "serviete" de bere... pentru cei ceva mai "obositi" care nu mai erau in stare sa ajunga singuri la bar sa isi comande. La fel au fost si cei care se plimbau cu sucuri naturale pentru copii. Asa faci daca vrei sa ai vanzare buna!

Un lucru imbucurator a fost sa-l vad pe responsabilul cu curatenia care se plimba cu sacul sa stranga mizeria de la mese, ba chiar mai mult le si stergea cu un servetel! Pai bine domne.. dar cu asta nu eram obisnuiti pana sa apara Oktoberfest!

Vremea buna a tinut cu brasovenii azi, care au iesit la plimbare pe aleile de sub Tampa, au urmarit finala de la turneul de tenis de la baza Olimpia (a castigat unul care nu e roman), au cantat nemteste la Oktoberfest sau au dansat romaneste cu Benone Sinulescu si Laura Lavric la Festivalul Pescaresc din Piata Sfatului.

Un oras animat a fost Brasovul in acest weekend, din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...