luni, 12 septembrie 2011

Astazi a sunat clopotelul

Directoarea scolii generale nr 27 din Brasov si ministrul
finantelor Gheorghe Ialomiteanu taind panglica salii de sport
Anuntam ieri ca erau zvonuri ca primarul George Scripcaru impreuna cu ministrul turismului Elena Udrea vor suna clopotelul pentru deschiderea noului an scolar la Scoala Generala nr 27 din cartierul Florilor.

Primaru Scripcaru a fost prezent, madam Udrea fiind ocupata cu alte treburi. In locul ministrului de la turism si-a facut aparitia un alt ministru: cel al finantelor publice - Gheorghe Ialomiteanu. Mult mai adecvat, avand in vedere ca dansul este brasovean din satul Simon, comuna Bran.

Era de asteptat sa apara lumea zambind avand in vedere ca sunt intr-o nesfarsita campanie electorala.


Prichindei de clasa I la careu in curtea scolii 27 din Brasov

Lasand la o parte jocul politic, prichindeii de clasa I au fost fie emotionati, chiar plangaciosi in unele momente, altii extrem de plini de energie si dornici sa isi cunoasca colegii alaturi de care isi vor petrece urmatorii ani ai copilariei. Si da!.. mama si tata nu vor merge cu ei in sala de clasa in fiecare zi! Aici s-a rupt filmul si a devenit o drama pentru micii scolari.

Sentimentul este extrem de placut sa-i vezi adunati la careu in curtea scolii, cu buchete de flori, tinandu-se doi acte doi de mana, inaintand in coloana catre sala de clasa. Ceva atat de nevinovat nu se va mai intampla probabil niciodata.



De la stanga la dreapta, in poza alaturata: directoarea scolii generale nr 27 din Brasov, inspector general brasovean Gheorghe Agache, primarul Brasovului George Scripcaru, ministrul brasovean al finantelor publice Gheorghe Ialomiteanu si un preot.











La partea opusa se afla tinerii liceeni care nu prea au acordat vreo insemnatate speciala acestei zile: nu a fost decat momentul reinceperii distractiei, laudei si prostului gust. Emotia unui inceput de clasa I le este mai straina decat orice altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...