luni, 29 august 2011

La ce mai folosesc mamele carucioarele pentru copii?


Aseara, in magazinul Carrefour din Brasov, o mamica a confundat caruciorul copilasului ei in varsta de aproximativ 2-3 ani cu un carucior de cumparaturi. Altfel nu se explica de ce avea 3-4 pungi pline cu produse atarnate de manerele caruciorului.

In carucior (model foarte firav asemanator cu cel din imagine) se afla bineinteles copilasul. La un moment dat cand s-au apropiat de casa de marcat, mama s-a aplecat sa ia ceva de pe un raft, moment in care, luand mainile de pe carut acesta s-a rasturnat pe spate din cauza pungilor prea grele. Copilul s-a lovit la cap si a inceput sa planga, o sticla / pet cu suc rosu s-a imprastiat peste tot, iar pungile cu chipsuri si cornuri s-au spart.

Ce credeti ca a facut grijulia mamica? A inceput sa tipe la copil de parca el era de vina ca ea i-a confundat caruciorul cu unul de cumparaturi.
Cativa angajati ai Carrefour s-au strans in zona sa curete mizeria si sa... supravegheze copilul care inca plangea deoarece mamica disparuse printre rafturi ca sa duca inapoi din produsele deteriorate!
Nu stiu daca a trebuit sau nu sa plateasca produsele deteriorate, insa si la iesirea de la magazin, pe aleea de langa magazinul Mobexpert, "mamica" era inca preocupata sa-si certe copilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...