luni, 8 august 2011

Aqua Park Brasov: a meritat investitia?


Parcarea Aqua Park - goala in cursul saptamanii

Dupa o pauza de 3 ani s-a redeschis Aqua Park Brasov din cartierul Noua. Intrarea este de 30 ron de luni pana vineri si de 40 ron in weekend. Foarte important pentru parinti: copiii sub 1,30 m insotiti de un adult au intrarea gratuita. Asta inseamna vreo 7 ani, nu?

In weekendurile insorite parcarea este ticsita cu masini. Insa ce se intampla in cursul saptamanii cand parcarea abia daca este ocupata de 10-20 de masini? Are sens o astfel de investitie? Este cumva marketingul de vina pentru acest insucces?

Pentru potentialul turistic al zonei (unde exista deja pensiuni, lacul,gradina zoologica si parcul de distractii Parc Aventura) este trist ca nu se pot bucura de el mai multi brasoveni (din cauza tarifelor oare?) si mai multi turisti (datorita slabei promovari). De ce nu vedem o reclama uriasa, de bun gust, bine amplasata in cartierul Darste pe unde tranziteaza bucurestenii periferia?

Este trist pentru ca ne aducem aminte cu totii de vechea locatie care era un imens parc plin de verdeata si zeci de copaci care au fost pusi la pamant pentru a face loc noului complex. A meritat atata distrugere pentru 3-4 weekenduri pline, alte cateva zile in care turistii se lasa asteptati si 9 luni pe an cand parcul este inchis din cauza vremii nefavorabile? Ori cand au demarat proiectul se asteptau ca vara in Brasov sa tina 9 luni si fara ploi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...